1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019376

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:
Tänker att det med tränare är lite som lärare i skolan, några är riktigt bra och några är riktigt dåliga och de flesta är någonstans mittemellan.

Tror Björn tillhör de bättre tränarna tror jag, ser en förmåga att utveckla spelare, verkar lägga upp en hård träningsdos. Analytisk på riktigt. Bra koll på statistik och de verktyg som finns, det är bla orsaken till att han plockar målvakten relativt tidigt. Dessutom förekommer lite intressanta taktiska drag då och då, exv när målvakten togs i 4-4.

Lämnat han så lämnat han efter denna säsong, inte så mkt att göra åt det. Däremot tror jag det kan bli svårt att få tag på en bättre tränare, utan nästa tränare behöver vara dålig. Tycker han fungerar bra och fördenskull skall få vara kvar.

Byter lite ämne och hoppar över till Björklund, tycker han skall då vara kvar även om vi spelar i allsvenskan han har sina nersidor men ser målskyttet som mkt värdefullt. Helst bara 1 år, men vill han ha 2 kan jag leva med det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov:

Instämmer i dina kommentarer kring Björn.

Jo Björklund är svår, ingen poängligavinnare och ingen som driver laget match efter match och byte för byte. Men han visar sitt värde i tighta matcher där det blir lite tufft spel, och ingen kan ta i från honom att han öser in mål oavsett vilka han spelar med.

På HA nivå tycker jag också att det är värt att behålla honom som kulturbärare, vi vet vad vi får och han kommer fortsätta göra sina mål. Så länge han inte kräver att vara en spelare i första eller andrakedjan utan accepterar sin roll som tredje/fjärde kedje spelare och tid i PP så kan han få stanna. Han har du dessutom utvecklat sin skridskoåkning under 2 säsonger med Björn, finns det ytterligare förbättringar att göra så kan det vara nyttigt att förlänga med honom. Lite bättre ork så han orkar hålla hög nivå matchen igenom tror jag skulle öka produktionen.
Låst ämne