1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019383

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Själv tycker jag att Sylwander är för långsam. Han är förvisso väldigt stabil, jobbar hårt och är laglojal, men han är för dålig på skridskorna så han drar på sig kopiöst många utvisningar. Han är lite för otekniskt med bristande spelsinne och i kombinationen med hans dåliga skridskoåkning blir det oerhört svårt att ha honom i en produktiv kedja.
Jag hade hellre hittat någon annan, men det verkar bara vara jag som tycker det. Björn verkar ha Sylwander som en favorit med tanke på hur mycket speltid han får...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Jag håller med dig, jag tycker att Sylwander har för dåligt tempo i spelet, drar på sig väldigt dumma utvisningar och har för dåligt passningsspel.
Av tränarna så tycker jag att det vore bra om Björn blir kvar, men jag skulle vilja byta ut Styf mot en bättre pådrivare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K:

Jag tycker inte heller att han ska spela i en produktiv kedja som han gjort nu på slutet när vi haft skador och spelare borta. Men i en tredje/fjärde fyller han en roll i vårt lag om vi spelar ha nästa år, och kan även ta en roll i en fjärdekedja i shl om vi går upp. Nyttig i det defensiva arbetet samt i bp. Tror också att med rätt träning kan han bli rappare och finns nog lite mer produktion att hämta.

Så länge han inte är tänkt som en topp6 forward i ett ha lag så är jag nöjd med förlängningen.
Låst ämne