1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500384 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2025763

Sv: Silly season - 2019
Donald: hoppas hoppas. Känns som han behövs imorgon! Norlinder och enström x2 på skadelistan över backar fortfarande va?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Att denna värvning håller högre klass än Tommy E är jag övertygad om, speciellt om rapporterna stämmer att vi får in en defensiv inriktad back som spelar tufft och hårt och spelar klart situationerna.

Men har för mig att detta inte endast är ett stort skithus som kan slå sarg ut. Vill minnas i matcherna mot almtuna att han tog en del offensiva initiativ och såg hyfsat snabb ut, en av försvararna som stack ut i deras lag.

Som jag skrev igår en trygg och stabil värvning på förhand, men det är låg wow faktor på denna värvning. Att han dessutom kan ligan och spelet är en stor bonus, har man tänkt på detta vid jämförelse av olika alternativ är det smart gjort.

Nu måste han bara visa att han kan ta detta med sig till en ny grupp och nytt lag.

Fördelen är att han spelat mycket BP så vi kan förmodligen vila lite på våra offensiva försvarare som Hedberg, Norlinder, Öhman i denna spelform och detta kan ge mer utväxling i deras offensiv.

Han verkar klara att logga mycket speltid också, snittar ca 19:30 minuter i Almtuna.

En annan sak som sticker ut är att han verkar ha förhållande lite utvisningar för en stor defensiv back, endast 18 minuter på 32 matcher. Hade han haft problem med tempo och bara kunnat spela defensivt och grisigt borde det ligga högre.

Våra ordinarie backar borde vara de nedan. Sedan är frågan vem som får stå åt sidan av de 7. Ser ett värde i att ha Hedman och Belov i backparen då de är defensiva, men vem ska få mindre istid? Tycker Öhman har höjt sig enormt så hoppas han får chansen. Lurigt detta, en kommer få mindre istid, men vem?

Ordinarie:
Tobby
Hedberg
Berglund
Öhman
Hedman
Norlinder
Belov

Sedan Tommy E och Wallinder som extra.
Låst ämne