1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053344

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Att Brattström drar är helt logiskt med tanke på att han stannade tills i år. Hans måste vidare nu i sin utveckling. Har ingenting med Timrå att göra. Förutom att vi spelar i fel serie.

Lundin till Finland är fullt möjligt, vi får se. Som Rytter nämnt så är han i en ålder då pengar betyder lite mer än för andra i sin karriär.

Sebbe är från SAIK, och målet för han har varit att gå tillbaka dit oavsett. Han tog en utvecklingsrunda i Timrå, och som han utvecklats, sen ska han tillbaka. Det var en del i dealen.

Det finns en chans att Lundin och Sebbe blir kvar, även om den är liten. Stannar tex Sebbe så kommer han lämna till SAIK nästa år, om utvecklingen fortsätter.

Ingen tror att alla spelare blir kvar efter en säsong. Men det är skillnad på hur och varför man lämnar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: : "Att Brattström drar är helt logiskt med tanke på att han stannade tills i år. Hans måste vidare nu i sin utveckling. Har ingenting med Timrå att göra. Förutom att vi spelar i fel serie."

Då har det väl en hel del med TIK att göra eftersom ni spelar i fel serie😉👍
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:
Vi behöll alla spelare som vi ville ha kvar efter säsongen 18/19. Det är inte förvånande att de lämnar nu.

Våra unga backar födda 99-00 har varit extremt bra och är fortfarande väldigt utvecklingsbara. Fanns garanterat intresse redan efter förra säsongen:
* Victor Berglund - 4 säsonger i a-laget
* Tom Hedberg - 2 säsonger i a-laget
* (Norlinder) - andra säsongen i a-laget, spelade JVM och Montreal har förmodligen väldigt mycket att säga till om här.

* Karlkvist - har spelat med oss i 4 säsonger och producerat extremt bra. 28 år och vill ut på annat äventyr.
* Johnsson - andra säsongen med oss och vann poängligan. 27 år och självklart att han tar chansen till SHL med tanke på hans säsong.
* Tambellini - Överlägset bästa forwarden i HA 19/20 med makalöst poängsnitt. Han är helt enkelt för bra för den här ligan. Tror personligen att han hade försvunnit även om vi gick upp.

Jag tror att dessa släpptes/lämnade på ömsesidiga grunder:
* Björklund - Spelat 4 säsonger och var förmodligen värvad för en förstakedja men har hamnat längre och längre ner i hierarkien. Han har dock gjort det jäkligt bra i mina ögon och accepterat sin roll i laget.
* Hanses - Spelat 4 säsonger och har egentligen varit alldeles för ojämn. Förmodligen dyr.
* Hagelin - Skadad i princip hela denna säsong.
* From - För ojämn. Jag hade gärna behållt honom då han fortfarande är ung och kan utvecklas men förstår att han inte blir kvar.

Förväntades nog att stanna kvar men lämnade trots kontrakt:
* Olofsson
* Rosdahl

?
* Hellkvist...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: Sebbe är inte från SAIK, han kommer från Åsele men spelat i SAIK det är skillnad det.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: Jag förstår att du vill få det till att Modo tappar spelare pga att något inte står rätt till i klubben osv, det passar väl in i din agenda att alltid misskreditera och spy galla över Modo.
Men vad de allra flesta förstår är att Modo blev så hårt drabbad i år pga att vi haft de individuellt sett bästa spelarna, framför allt sett till hur utvecklingsbara de är fortfarande pga sin ålder.
Ifjol fick vi behålla hela laget, trots att många redan då hade bud från SHL.

För dom som inte kom ihåg är du också den som jublade som om ni tagit ett SM-guld(denna upplevelse får du försöka visualisera så gott det går) när Modo trillade ur SHL, och på ett maniskt sätt följt oss genom åren för att finna ett sätt att leva ut din skadeglädje.
Med det sagt är det väldigt svårt att nånsin ta något du säger på allvar.
Låst ämne