1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500360 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2066279

Sv: Silly season - 2020
Trilske: Jo, det handlar om att göra taktiska förändringar under en match på olika sätt. Time out, spela vissa spelare mer, bänka andra spelare, matcha mot en specifik kedja/backpar antingen för att stänga ned eller där man ser svagheter, byta taktik till att bli mer aggresiva eller backa hem mer osv.

Hellkvist gjorde ett par galna drag där han tog ut målvakten och sådant, men generellt gjorde han inte mycket under matcherna. Det var väl att kasta in förstakedjan lite oftare ibland.

Grönborg var oerhört överskattad som matchcoach IMO. Han gjorde inga ändringar alls.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Lite intressant att det "taktiska geniet" Pasi Nurminen bara varit ägare och målvakts- och andretränare hela sin tränarkarriär". Så fort Ville kom in så gjorde Pelicans den bästa placeringen på 7 år. Fansen var rätt förbannande att de inte förlängde med Ville förrän sent i april det året. Kommer att backa upp Ville tills dess att han brottas med sandåsnor och börjar hitta på dumheter...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: Jag är lite rädd för att vi kommer göra en usel säsong och att nieminen då kommer få skulden för det.

Hellqvist hade redan en bra stomme som spelat ihop i flera år och fick in stjärnspelare som Enström som halvt på egen hand styrde upp försvaret första säsongen. Som grädde på moset fick vi fram massvis av duktiga juniorer.

Nåväl, ska inte måla fan på väggen. Nu hoppas jag på lite sexiga värvningar som Alexander Steen.
Låst ämne