1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494423 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2066863

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Jag har hört väldigt få nyförvärv kritisera sin nya klubb oavsett vart man gått. (Möjligen om någon NHL-spelare gått till Sverige för att trappa ned).
Samtidigt får jag ändå uppfattningen om att vi gör någonting riktigt spännande. Det finns en tanke bakom allt vi tränar. Faciliteterna är lysande, vilket gör att man inte behöver kompromissa.

Sedan var det länge sedan man hörde någon skriva att vi måste sparka Jocke Bäckström och att försäsongsträningen är kass:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jo som sagt så tycker jag man läser sånt där så fort en spelare kommer till sin nya klubb, kanske lite extra för att smöra på lite. Just denna mening känns som jag läst var och varannan stans det senaste "Här är det ett mer tänk med mycket mer hockey i övningarna".

För att ta ett exempel åt andra hållet så fick ju Timrås fystränare bra med beröm från Frans Nielsen häromveckan som själv kommer från en superproffsig klubb som RedWings. Klart ni har modernare gym och Faciliteter men nått gör ju Timrå bra som lyckas ställa ett skridskostarkt lag med bra fysik på isen i princip varje säsong med. 🙂
Kommentera