1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2156686

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Nooky: Om det blir någon final alls (tänker på COVID-19). Sedan kan det bli jobbigt för Timrå om man plötsligt har otur med skador. Nubben misslyckades med att hitta forwards och hade man inte haft så oerhörd tur med skador så hade man kunnat få det lite jobbigare.

Sedan har Dahlen varit rätt osynlig i många toppmatcher. Det är ingen tvekan om att han är bäst i ligan, men han trivs inte alls lika bra när domarna höjer nivån och det blir tätare. Exempelvis kan det bli skitjobbigt om grisar som Rahimi får fultackla hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
J F K: Covid är något vi kommer ha många år framöver , men man vet aldrig hur den kommer bli nästa år heller, men med tanke på smittspridningen som är just nu och kan bli värre, så tror jag att säsongen kommer stängas..
lite därför jag står fast vid min sak att denna säsong skulle inte ens ha startas från första början..men hockeyförbundet och dom andra slipsnissarna tycker det var en mycket bra ide, för NU VET DOM MER om detta virus, vilket dom inte visste förra året.

inget snack om att Dahlen och Lööke är för bra för HA samt en hel del andra spelare i timrå är helt enkelt för bra för HA just nu, likt hur modo's / löven's trupp förra året var, Sen vet man ju inte hur dom kommer att prestera på högre nivåer.

men jag tycker ändå Dahlen ser lite mätt ut på isen dom senaste matcherna man har kollat, kan ha fel men ja det är vad jag reagerar på när jag ser han spela just nu. hoppas han tänder till slutspelet ännu mera..
Kommentera