1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2156880

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
Gäsp: Tycker han är smart och har viss potential. Han presterar väl som förväntat med snitt-istid på typ 10 minuter, i ett lag som spelar ojämnt/jättedåligt. Bättre produktion än jämnårige Sveningsson.

Grejen är väl att Åhström är ännu en sån där junior som kommer upp och gör någon enstaka seniorsäsong innan alla dömer ut honom och så småningom går till en konkurrent. Lex Wernblom/Oskar Pettersson/med många mer. Han har redan provat på att spela en säsong i Almtuna med goda resultat, nu en hos oss med lite sämre. Jag skulle gärna se att MoDo vågar behålla en av våra egna när de ska in i senior-karriären på allvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
KB: Jag tror Modo måste se sig i spegeln. Är klubben en hockeyfabrik som ska leverera spelare till SHL eller en klubb som vill uppnå sportslig framgång? Att tvångsmässigt värva och spela grannens grabb leder uppenbarligen inte till SHL. Strategin har hittills resulterat i ytterst mediokra säsonger i Allsvenskan och att grannens grabbar lirar i alla möjliga klubbar. Är det bara jag som inte går igång på detta? Jag blir också irriterad när jag tänker på hur Modo slarvat bort chansen att ge spelare som Lukas Wernblom rätt verktyg att hitta sin utveckling. Ja, han kanske var krävande och lite för kaxig, men det kanske är just den egenskapen som saknas i dagens Modo? Om kravbilden är att alla ska vara svärmorsdrömmar och fromma som lamm skulle ju Foppa och många andra ikoner ha skeppats till annan adress.

Min önskan är att Modo satsar på en fullt utvecklad stomme med spelare som vet hur man vinner i Allssvenskan. Krydda sedan med ett fåtal intressanta talanger/juniorer. Att spela flest juniorer vinner ingen på.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
KB: Skulle Åhström få igång skridskoåkningen är han värd att behålla. Spelsinnet har han.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-02-26
KB: Han är en alibispelare som inte kan slå en passning längre än 1.5 m.
Kommentera