1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2165996

Sv: Silly season
wolper: Vad har hänt med honom? Jag tycker att han tappat allt. Kanske var det oundvikligt när han började på Expressen och inte längre var den där uppstickaren med scoop. Har faktiskt slutat läsa hans krönikor fullständigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: tyvärr tror jag oskarhamn åker ur men man kan ju bara drömma att hv åket ur. Utan publik så att de tappar cash eller med publik så att alla lag kan sätta press mot dem. Gärna att det blir brynäs- hv i kvalet nedåt så att något storlag åker ur. Så att kanske det finns någon chans att de korrupta idioterna i svensk hockey kan vakna lite. Men då lär de väll stänga ligan för man vet hur svensk hockey och svenska hockeyförbundet/shl fungerar. De sitter väll och gör allt i sin makt nu för att oskarshamn skall åka ur. Man kan ju hoppas att spelarna i Oskarshamn kan tagga till extra för att sätta dit shl trots att de gör allt för att de skall åka ut. Men shl kanske köper oskarshamsspelarna^^
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Tycker han är ytterligare en inom media som saknar hockeykunskaper men vill så gärna ge sken av att han kan något. Ganska märkligt hur någon som ser så mycket hockey och är mitt i det hela har så dålig koll.

Lyssnade t.ex på han podd där pratade han om Ludvig Larsson och Daniel Ljunggren i Mora och diskuterade vilken SHL klubb som skulle vara intresserade av dem. Beskrev ljunggren som en målskytt med bra skott. Det är väl precis det han inte är, han är en playmaker av rang som alltid plockar extremt med assistpoäng men har väldigt få mål gjorda, så knappast en målskytt utan snarare en extremt bra spelfördelande center. Så man undrar ju ifall han ens sett spelarna han kommenterar spela. Bara ett exempel, men tycker han har dålig koll, duktig på att snoka och gräva fram rykten men hans hockeykunskaper ger jag inte mycket för.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Känns som att uppstickaren med sanningar(hade han ju) var hans grej.

Då var ju Hockeyallsvenskan hans grej också. Fick jobb som journalist och där saknar han nog kvalitet
Kommentera