1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495002 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2166088

Sv: Silly season
KB: Jag tycker att han ser lite segare ut på skridskorna och kommer inte riktigt rätt in i situationerna. Jag tycker att han under säsongen visat att han är väldigt bra och har en rejäl pondus. Sedan tycker även jag att det är skönt att han är sådär småful. Det ska kosta att ta sig in framför vårt mål.

Jag tyckte att utvisningen mot Timrå var märklig då den kom så sent. Corrado hade väl haft massor av dueller med timråspelare framför vårt mål och längs sargen tidigare. Utvisningen var absolut inte fel, för nog spelade han verkligen på (och över) gränsen hela tiden. Timander och Hasse J var väl heller några snälla spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:

Även om inte Corrado märks mest på isen så är det ju fakta att våra stabilaste perioder har varit när han varit med i laget, sedan när han försvann ur uppställningen så började det svikta igen. Så han betyder väldigt mycket i vår trupp med sitt trygga, elaka och fysiska spel.

Visst man hade förväntat sig en mer offensiv sida hos honom och trott att han var en offensiv back främst, men istället så har vi fått en riktigt bra tvåvägsback som är mycket bättre i defensiven än vad man kunnat gissa, sedan har han ju knappt spelat PP så man vet ju inte vad han kunnat göra där och hur han producerat poäng. När han sätts ihop med t.ex Bovin så har vi ett mycket giftigt backpar där dessa kompletterar varandra bra, Bovin står för offensiven och Corrado tar defensivt ansvar men kan leverera bra och snabba förstapass.

Vet inte vad man kan önska sig mer av honom egentligen. Ett nyförvärv som kommer ny till sverige, ny liga och stor rink, producerar 0.5 PPG (17p på 34m) trots att han knappt spelar PP och är +7 i ett bottenlag.

För mig är detta en riktig succé värvning av Glader och skulle vi kunna ha kvar honom till nästa år betyder det enormt för laget och han kommer bara bli bättre. Håller honom som en av de bästa tvåvägsbackarna i serien redan nu och nästa år skulle han kunna vara den bästa tvåvägsbacken med marginal.

Tyvärr tror jag han är för jämn och stabil och bra på mycket så han spelar i en bättre liga nästa år.
Kommentera