1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494331 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2387451

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Tarasov: Har väl nämnt det 100ggr förut ungefär. Men precis som du är inne på, när det inte klaffar för Bernhardt så blir det bara skit av allt ihop.
Jag förstår att man vill ha han och Näsen ihop då dom kan dominera matcher tillsammans. Men känns som att övriga backpar blir mäh.

Berg och Ingman har som blivit våra grisbackar. Dom tacklas och lägger puck ut (förenklat sagt) och funkar ändå över förväntan. Än om Ingman har väldigt avprt att få ut pucken, men kan vara inbillning också då man granska honom extra.

Men Folin och Wahlberg är verkligen absolut ingenting just nu. Det händer inget offensivt och det är inte så att det är några forwards som rä direkt rädd för dom.

Sen kedjorna så skulle vi fått in ett snäppet skickligare spelare med Woods och BigD. Aagaard åker mest runt och tappar puck känns det som? Samtidigt som 2a går lite på tomgång.

Med allt det sagt så är det inge katastrof än. Men nog hade man önskat att vi stått upp bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Monno: Funderar också lite på det, varför har ni seriens kanske två bästa offensiva backar ihop? Har Karlin spelat dom med andra och det inte fungerat? Ni borde få mer hot om ni sprider ut dom lite kan jag tycka.
Kommentera