1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494293 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2387580

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Nucky:
Jag tycker inte första perioden var ok nånstans. 1-0 berodde inte på uselt bp däremot på en idiotisk utvisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Saleva: Vår inställning var kass även i första perioden, men löven kom verkligen ingenstans i 5 mot 5. Vi gav bort matchen genom dumma utvisningar och svagt bp
Kommentera

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Jag kan på något sätt även om det inte är rätt förstå ifall offensiva spelare som Woods, dickinson, Aagaard mfl skulle ledsna på en sopa som Rahimi. Eller ifall dom någon gång tar en utvisning i offensiv zon. Mest för att dom i slutändan fixar fler utvisningar genom deras spel och för att dom är kreativa och därför råkar få en tripping i anfallszon.
Men när en spelare som OP som spelar i 4:e linan och som har som uppgift att i första hand spela 0-0 och skapa offensiva tekningar, gång på gång tar idiotiska interference utvisningar och annat skit så går fan topplocket. Går omöjligt att motivera med att han är jobbig att möta heller då han aldrig får en utvisning med sig eller lyckas komma under skinnet på motståndarnas ledande spelare. Dom ända han möjligen är jobbig för är hans medspelare, speciellt de som spelar box-play. Nej det är fan dags att ta bort ”A” från hans tröja och börja placera honom på läktaren.
Kommentera