1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494323 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2387588

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Nucky: Det är väl den biten som frustrerar mig mest. När Löven faktiskt är ganska dåliga och vi rimligen har en väldigt bra chans att vinna, så sätter vi oss själva i skiten.

Man börjar fråga sig hur det kan bli så I år igen. Förutom Marenis så undrar jag vem som var förbannad i MoDo och på rätt sätt? Då menar jag inte frustrerad som Aagaard på att jättebäbisen kom undan med sitt fulspel, utan som var förbannad och tog ut det på isen genom mer aggressivitet och vilja.

Visst kunde Foppa tappa det någon gång, men oftast blev han som bäst när det gick emot. När domarna tittade åt andra hållet och när laget inte verkade påslagna. Även Skröder hade en sådan egenskap. Man hade hoppats att AP skulle börja smälla på mer. Wahlberg, Berg osv.

Nej, nu glömmer vi den här skiten och siktar på att vinna mot Tingsryd och KIK i veckan. Då är vi tillbaka som serieledare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
J F K: Man får trösta sig med att tidiga bakslag är bra, då har man gott om tid att förändra sig själva. Vore värre om det händer i slutspelet.
Kommentera