1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

486150 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2431352

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Eftetsom dom spelat tillsammans i stort sett lika många matcher så blir det en korrekt jämförelse och något som sätter resonemanget i ett sammanhang!
Sen har givetvis lönen en central roll när man skall bestämma vilka spelare som kan vara aktuella för nästa säsong, som ursprunget handlade om.

Jag köper inte gnället på Sveningsson då han enligt statistiken levererar ungefär som sina kedjekamrater.

Sveningsson har blivit någon jävla hackkyckling som givetvis skall ha skit för varenda felpass.

Fotnot:
Karlin som anses som allsvenskans bästa tränare 22/23 spelar Sveningsson friskt, men såklart är det för att Han inte har någon koll, han ser inte Sveningsson dagligen och han kan såklart inte göra lika korrekta bedömningar som dig som sitter på ett pojkrum och streamar matchen för veckopengen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: kan hända att det blir en okej jämförelse om man enbart ser till deras offensiva leverans. Men om du inte förstår att det finns tre zoner på en hockeyplan och defensiv likväl som offensiv. Då Svenningsson inte producerar offensivt och är ännu sämre defensivt så är det ingen mening att vi diskuterar detta.

Kan hända att han blivit en hackkyckling, men han gör ju inget för att ändra på det. Han tar inte snabbare beslut, han kommer inte till skott fast han spelar i första pp, han slarvar i passningsspelet. Sedan kan även jag ge honom att han tar i, men det räcker ju inte med det om han ska lira i någon av de två första kedjorna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: älskar Svennis
Kommentera