1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495063 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441757

Sv: Apropå ingenting...
KB:

Ja känns som vi har en ok stomme att bygga ett lag för att vinna ett kval eller undvika de sista två platserna.

Många av spelarna är i "rätt" ålder och har troligen mer utveckling i sig t.ex Woods, Dick,Vela, Niederbach mfl. Tänk bara hur mycket Woods förbättrade sig från förra året till detta år.

I en nykomling tror jag Woods och Dick kan bilda en andrakedja, sedan värva in en vass tredjelänk. Sedan har vi rollspelare som kommer bidra ungefär med samma spel i shl som i ha t.ex EJK, AP, Ohlsson, Mannberg. Gissar att dessa duger som spelare i tredje/fjärde hos en nykomling.

Viktigt också att ha en stomme som kan Karlins spelsystem och spelat ihop sig.

Vi kan inte räkna med att lasta in två nya kedjor av klass utan ifall vi petar ner årets kedjor ett steg och värvar en ny stark förstakedja är det ungefär vad jag förväntar mig av en nykomling.

Jag tycker årets lag känns mer redo att ta steget upp jämfört med förra årets lag. Många spelare som mognat och höjt sig och visat att de håller en hög nivå även andra året. Förra året kändes ju sam, Woods, Bernhardt, näsen mfl som chansningar för shl. Frågan var ifall de höll en hög nivå eller var deras livssäsong. Nu har de visat även säsong två vilken klass de håller och risken med att ta ett steg upp har minskat något.

Men framförallt litar jag på Gradin och Karlin.
Kommentera