1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495121 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441846

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det här med Rileys kontrakt har varit lite skumt. Stod väldigt länge på EP att det gällde till 23/24 också men ändrades någon gång i höstas. När vi väl förlängde så kommunicerades det dock ut som ett år till (den här säsongen).
Läser man i intervjuer så har som sagt Hinken klargjort det med det där uttalandet och Riley själv har pratat som att han spelar med oss i SHL. Man får väl ta Hinkens ord som sanning i det här fallet men det är rörigt.

Bernhardts kontrakt går dock ut såvitt vi vet, men det har talats om att vi jobbar på en förlängning har jag hört från flera håll. Själv är jag osäker - han kan vi nog mycket väl förlora även om vi går upp är känslan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB:
Förklarar saken, inte blivit klok på det där för det talas om 23/24 så gissar att han är klar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB:

Ja Bernhardt känner jag mig inte alls säker på ifall vi går upp. Han kan nog vilja gå till en etablerad klubb.

Det låter konstigt kring seriens bästa offensiva back, men är det någon av våra stjärnor jag kan tänka mig att tappa är det Bernhardt. Det är en spelartyp som är svår att veta vart man har i shl och hur han kommer klara omställningen.

Är mer trygg i att t.ex Josh och Woods klarar omställningen till shl jämfört med Bernhardt.

Men såklart så vill jag gärna se honom följa med upp, det är något vackert i att de som spelar upp ett lag fortsätter på resan.
Kommentera