1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494949 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441920

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Jag tror ingen säger emot dig gällande det offensiva spelet och spelsinnet. Näséns problem är helt klart defensiven där han förlorar många dueller och hans skridskoåkning inte är toppklass. Ska han klara att spela i SHL måste man ta höjd för att kompensera för hans defensiva svagheter. Så enkelt är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Sedan är det lite orättvist mot Näsen att bedöma hans SHL prestation från senast när han spelade där. Han var värvad från div 1 för HA och fick följa med Oskarshamn upp när de skrällde och avancerade. Omställningen från div 1 till SHL lär har varit gigantisk.

Dessutom var han rätt ung då och han verkar vara en late bloomer.

Jag tror att han är så pass intelligent och spelskicklig så att han nu med rutin och självförtroende kan vara bättre än sist han var i SHL. Han kommer inte vara någon defensiv gigant, men han kan säkert ta en offensivroll tillsammans med en mer defensiv parter. Hans offensiv och passningsskicklighet kommer fungera i PP även i SHL tror jag. Kommer även kunna hitta kreativa vägar ur zon för att få till snabba omställningar.

Som du säger ge honom rätt backpartner så kan han definitivt ta en tröja i ett SHL lag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker hans skridskoåkning är intressant. Han är kanske inte den snabbaste, men lyckas förvånansvärt ofta vända bort motståndarna i offensiv zon med sina små vickningar. Skulle säga att han är en av de skickligaste i laget på det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Går vi upp gäller det bara att hitta 2- defensiva klippor att väga upp lite med, vi har Wahlberg och Folin. Och bra juniorer.
Wahlberg har varit där och vet vad som gäller.
Folin tar steg men om det räcker? Får vi se.
Jag tror att Gradin har klar tanke om vad ett Modo lag i SHL behöver för att klara sig kvar.

Brickley kommer nog överraska oss med sin Defensiv tror jag, Han är nog mycket bättre där än vad många tror, så där tror jag vi har ett kapital till?

Lägger in en brasklapp här också.:

Karlin trodde i en podd att Norlinder var den som var närmast att återvända?
Kommentera