1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2444892

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Lite spritromantik från Leifby som får en MoDO - koppling då den involverar hur Pär Styf reagerar när Manner får frågan hur han ska fira Brynäs seger:

– Vi tränare har en tradition att vi tar en liten snaps när vi har vunnit. Vi får hoppas att det inte kommit spindelnät på flaskan, sade den finländske tränaren och tillade att de gör det med måtta och som vuxna människor.

Pär Styf, Leksands assisterande tränare som deltog på presskonferensen, hängde inte med i svängarna och såg ut som att han precis fått en dragning om ”experiment med sammanflätade fotoner som påvisat brott mot Bell-olikheter och banat väg för kvantinformationsvetenskap” av Nobelpristagarna i fysik.

Leifby kopplar det till kampanjen ”Vi bandyspelare Spolar Kröken” från 70- och 80-talet och menar att "Det fanns förstås inte en bandyspelare i Sverige som spolade kröken på 80-talet men reklamkampanjen har ändå blivit en klassiker" och "Klart Manner ska ta sig en jävel eller två efter en riktig tung betongseger mot Leksand".

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/nQv0o5/brynasleksand-klar-manner-ska-ta-sig-en-snaps-leifby
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik :
Idrott och alkohol hör ihop!
Kommentera