1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2486032

Sv: MoDo - Damlaget
Rödluvan: Berätta gärna för mig då varför man skulle välja att flytta till Stockholm för att gå hockeygym?
Hur tänker du att man löser boendet, vet du vad det kostar och hur svårt det är? Vet du hur spelarna flyttas runt gällande träningarna?

Jo, man måste nog vara lite tokig om man flyttar in till djurgårdens hockeygym. Nästan alla i branschen förstår varför så oerhört många Stockholmsungdomar åker till andra hockeygym där förutsättningarna är mycket bättre.

Hur gick det för Hedqvists polare som följde med till Luleå? Också några ströminuter i A-laget där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Damlaget
J F K: Berätta gärna för mig om du känner spelarna som flyttar dit? Jag tycker bara det är så korkat att vara besserwisser angående det här.
Nu tar ju Djurgården faktiskt inte in spelare utifrån Stockholmsområdet men om de hade gjort det och haft killar/tjejer som verkligen vill så går det säkert att lösa. Vi har ingen aning om varför de väljer hockeygym men en sak är säker och de är att de gör det för att de dras dit. Alla är inte som du. Tur att de inte tar åt sig från vad JFK på Hockeysnack tycker och tänker. Det viktigaste är vad de själva vill.
Kommentera

Sv: MoDo - Damlaget
J F K: För att vara tydlig. Det enda jag vänder mig emot gällande Stockholm är utanför hockeyn. De verkar ha bra träningar och bra folk, men allt runtomkring är suboptimalt för hockey.
Kommentera

Sv: MoDo - Damlaget
J F K:
Är så hård på tråddisciplin men damlagets tråd bör respekteras.
Kommentera