1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2512034

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Yada yada , varför skulle inte Mora vara lika bra som Djurgården? Vi har haft extremt svårt för Mora . I en semifinal är lagen ganska så likvärdiga både Djurgården och Mora har bra pp . Varför vill vi inte möta Djurgården blir antingen för eller senare. Var ju svårare att möta er förra året i semifinalen än Djurgården efter som ni är ett bättre hockey lag än Djurgården. Tror ni tar både Mora eller Södertälje och skulle ni välja så skulle ni även slå ut Djurgården. Var ju slowmotion tempo mellan Djurgården och Karlskoga. Enda man är orolig för om man möter Djurgården är skaderisken!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tolla78: inte lätt val. Tror absolut man kan chocka Dif som har vant sig vid slomo hockey och noll motstånd. Men deras målis skrämmer mig. Tror ändå på Mora i slutändan. Dom kommer försöka lira mot Modo och det klarar dom inte. SSK vill jag absolut inte ha. Dom kan krypa ihop och spela tungt som fan. DIF borta är alltid svåra matcher.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tolla78: vad väljer du i ett slutspel, ett fullsatt hovet med press på domarna eller ett halvtomt Smidjegrav arena?
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Tolla78: För vår del så sjabblade vi bort en match mot Mora i slutsekunderna när vi var som djupast i svackan, men i övrigt så tycker jag vi har haft väldigt få problem med dem. De passar oss ganska bra helt enkelt, även om jag håller de som lag väldigt högt.

Allting handlar om att få er semifinal att bli jobbigare och då bussar jag hellre på er Djurgården. Ni hade resonerat likadant i omvända positioner.
Kommentera