1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2512046

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Från Hörnefors: Detta är bland de mest underliga jag läst på länge. Det är svårt att inte förstå varför du har den åsikten om Bojan så du tycker Jannes psykbryt är legitimt. Har man sett en del av viaplays sändningar är det så fel och det har troligen inte du, eller så är det för han inte heter Anders. Bojan är passionerad och intresserad av fotboll han vill inte provocera han vågar uttrycka känslor. Det var en helt vanlig fråga han ställde till Janne som beter sig som en 2 åring och kräver bara positiva kommentarer trots att han är resultatmässigt bland de sämsta tränarna sverige haft. När man inte kan "face the music" då äre illa. Det är han själv som coachat fram resultaten Janne verkar vara sån tönt som inte kan äga sina egna handlingar och vill skylla ifrån sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Janne är sån clown, dålig tränare dessutom man tar alltså inte ut Jens cajuste som gjort 5 mål i år i franska ligan som tvåvägs mittfältare? Man bänkar Jesper Karlsson till förmån för Samuel Gustafsson i allsvenskan herre jösses. Napoli och Lazio rycker i Jesper Karlsson. Bojan har rätt vilken nivå har Janne spelat på. Azerbajdzjan ska man slå i sömnen ta mig fan
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
atomragnar: Själv stänger jag av när det är Bojan. Jag tycker att han är fullständigt bedrövlig. Jag klarar alla andra experter, men inte honom. Sambon klarar inte Nivas röst, men det är en annan sak.

Jag bryr mig inte om svensk fotboll så jag har ingen uppfattning om bråket.
Kommentera