1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2512258

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
Andraassist:

Brickley måste röntgas enligt Hinken i ÖA, fortsatt locket på om Dicken, låter typ så här.

"Vad gäller Josh Dickinson, som varit på is för egen maskin den senaste tiden väljer sportchefen att vara hemlighetsfull.

– Det får vi se, säger han på frågan om hur det är med kanadensaren.

Har ni förhoppningar om att han spelar något mer den här säsongen?

– Ja, det har vi. Sen om det sker i en final eller om det är på lördag får vi se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
jonsson: är så less på det här hemlighetsmakeriet kring dickinson. Jag köper att man inte vill säga exakt när han är tillbaka. Men gå inte ut isåfall och säg att han ska spela sista veckorna under grundserien, sedan heter det att han missar dom första matcherna i kvarten och nu vet man inte om det blir i semi eller final. Exakt alla, supportrar som medspelare skulle må bättre om man var ärlig om han spelar mer. Måste stjäla så mycket energi från medspelare om det hela tiden ska snackas om när han kommer tillbaka.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal MoDo Hockey - AIK - 2023
jonsson: Addera Dicken i det bättre anfallspelet man visat upp de senaste matcherna tror jag blir LIVSFARLIGT! Kastar in slumppuckar och skjuter på fler "icke-chanser" kommer nog bli väldigt mycket mål om vi får en tung josh därframme som kastar in pucken på de eventuella returnerna.. Shit vad jag längtar tills han kommer tillbaka och håller alla tår och fingrar på att han har farten kvar
Kommentera