1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494687 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2515869

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tack!

Gällande Löven så är väl deras minsta problem för tillfället Modo Hockey, av de lag som är kvar i slutspelet känns Löven klart bäst (form och kvalité inräknat) följt av Djurgården. Modo eller Mora i en EVENTUELL final för Löven är nog inte top of mind. Känslan är att Löven vinner, jag tror dom är bättre på slutspelshockey. I en final sedan är som stora favoriter mot både Modo och Mora. Djurgårdens hopp ligger nog i att knycka första matchen (i Rahimi och Vainios frånvaro) och sedan hoppas på den nu vunna hemmaplansfördelen som utslagsgivande faktor med Hovet som hemmaborg. För ett Löven utan Vainio, Rahimi och Lindgren (som ryktas vara tillbaka snart) och ett med dessa två, det är som Modo utan typ Wahlberg, Bernhardt och Ingman.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peterdenstore:
Det jag är mest orolig för är vårt målvaktsspel där är vi lite svagare. Det fysiska spelet när klockan går är jag heller inte särskilt orolig även om det inte är det vi lever på. Det fysiska spelet mellan avblåsningar handlar mest om dicslipin och att hålla huvet kallt.

Förra årets förlust berodde ikte på Björklöven vann den fysiska kampen utan snarare att vårt lag saknade djup. Sen är det såklart viktigt att vi inte får skador på bärande spelare men det gäller alla lag. Vad det gäller bredd så är vi bra rustade särskilt på backsidan.

Fö skönt att PP är igång.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peterdenstore: Jag är inte alls lika säker. Det beror delvis på domarna, för tillåts Löven spela fult gynnas de mer än andra lag. Jag tycker att vi med gårdagens match visar att vi är på gång. Två riktigt farliga kedjor när nu Woods börjat komma igång och Dickinson spelat några matcher. En andra med Halloran som kan avgöra. En tredje som kam vara slutspelet jobbigaste checking line.

Jag är inte så imponerad av Lövens spel. Man är effektiva, men det är ett säckförsvar och kontringar de vinner på. Kan vi defensivt vara så noggranna som i den andra matchen har vi en riktigt bra chans. En bra chans.

DIF borde sett till serien vara chanslösa mot Löven, men nu är det slutspel. De har svag backsida, men slutspelets bästa målvakt och väldigt många potentiella matchvinnare bland forwards. I ett slutspel kan dessutom Krüger komma till sin rätt ordentligt genom att stänga ned Lövens toppkedja.
Kommentera