1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2518178

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
J F K: Hemkommen. Ganska svag match av Löven och lite typisk förlust. Man har en bra period i inledningen och skapar lite chanser i första men gör inte mål när Djurgården gör 0-1 på första chansen ?dör? matchen lite. Tycker Löven inte kommer in på mål och tar för dåliga avslut sen resten av matchen, Galadja behöver knappt göra något. Djurgården är heller inte speciellt bra, och skapar inte mycket heller. Hade löven haft lite tur med nån studs eller retur kunde de mycket väl blivit 2-2 och förlängning. Weigel saknades i första femman så förbundets beslut fyllde sitt syfte, annars ganska märkliga utvisningar. Schilkey åker för 2 billiga grejer Djurgårdare inte gör, Öhgren slashing tex. Olofsson för diving (?) såg ut som samma smäll/tackling Hutch delade ut på en djurgårdare i andra.

Intressant om de blir anmälan på Öhgren som såklart missades med. Sannolikt nej.

Känns lite som Löven måste upp i tempo till torsdag, idag var man trött annars är de säsongen. Lindbom haltade runt i arenan så lirar knappast närmsta tiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Greg P: weigel kan ju också bara hålla sig till normala rapp med klubban så blir det inte mer än en 2:a. Men visst, det är bara nämnden det är fel på.
Låst ämne

Sv: En tråd där Löven kan diskuteras utifrån MoDo-perspektiv
Greg P: Är det Kenttä som lurat i er att ta på er offerkoftan?
Låst ämne