1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2537547

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Kolla bara hur det gick för HV71 med en massa allsvenska spelare och då var de ännu bättre än er i Allsvenskan. Blev första bra efter det byt ut 6+ allsvenska spelare till och då hade de ändå deras poängbästa från allsvenskan (Vesel och Forsberg) i tredje kedjan från start.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Elliot12: Tack för omtanken. Jag tänker att det är svårt att likställa två lags framgång i HA vs SHL nästa säsong.
Vi har en del oprövade kort på SHL nivå. Aagaard har jag tex stora förhoppningar på med tanke på hans statistik som togs upp under säsongen i HA. Dickinson är väl det stora utropstecknet som kan överprestera enormt mot förväntningarna. Vi får se hur Woods klarar sig i SHL också. Södergran kan också överraska positivt. Sökert inte alla som kommer göra det men vad ska vi göra?

Vi är långt ner i hierarkin, vi är sena på bollen och väldigt många namnkunniga spelare finns inte kvar för oss. På något sätt måste vi gilla läget och försöka arbeta med en grundstomme i det lag vi haft i HA.

Vore skönt att krydda med någon hemvändare såklart. Men vi är nere på 90-talister då och tyvärr så är de flesta alldeles för bra för att gå till SHL ännu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Elliot12: Att du drar inte oss i denna diskussion, fair enough. vi gick in med en för tunn trupp ja, men det stora hela var att våra " HA " spelare presterade bättre än vad te.x nättinen ( skadad mesta dels ), Tedenby m.fl.

vilket också ledde till att vi fick stuva om rätt mycket i laget och ta in spelare under serien..

handlar om vad dom får in för spelare och kanske vilja låta spelarna som tog upp dom att få en chans med att få visa om dom håller, för dom har ju en del spelare i laget just nu som har spelat i SHL tidigare med. Sen att dom kanske inte var topp spelare i SHL den tiden , men dom har erfarenheterna och kanske det kan spegla över lite

eller " SMINKA " över det sämre som dom pratar om t.ex Djurgården fick göra med deras backsida i HA
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Elliot12: Först och främst så var den säsongens allsvenskan inte lika bra som årets.
Sen är det inte enbart pga spelarna som gör att det går dåligt, ledning och spelsätt är minst lika viktigt.

Jag tror inte alls på att man måste köpa X antal namnstarka spelare för att lyckas, jag tror att man kan komma väldigt långt med rätt spelarmiljö, utveckling och spelidé, dvs det går inte att copy and paste från Hv, Timrås eller något annat lags första säsong, alla lag har olika förutsättningar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Elliot12: Många av deras tilltänkta toppspelare var antingen andankade eller inga toppspelare, typ bödker, näätinen och tedenby.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Elliot12: Okej 👍
Kommentera