1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2542002

Sv: Silly season
Rödluvan:
Nu har jag lyssnat på podden, outhärdligt segt att höra Vidells utläggning. Han säger dock att det var otur och inte Niederbach mening men att han kände sig jagad av MoDo hela matchen, med div slashingar osv och att de därmed var ute efter att skada honom. Skitsnack säger jag, däremot ville de väl störa honom vilket är helt naturligt eftersom han var lagets stjärna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Saleva: Lyssnade inte på podden men uppfattade det på rubriken som att han anklagade Niederbach. Tur att det inte var så.
Kommentera

Sv: Silly season
Saleva: Också lyssnat och håller med dig. Han kan ta dialogen om nivån kring spelförstörande situationer utan att anklaga Modo och Theodor för att vilja skada honom. Ska Modos spelare sitta i poddar och gråta om Frycklund, AIK:s spel, Krügers crosscheckingar osv…

Tappar all respekt för såna där foliehattar.
Kommentera

Sv: Silly season
Saleva: Befängt och omoget av Videll att uttrycka sig på det sättet. Alla lags stjärnor brukar uppvaktas genom att man ligger nära dem och försöker störa, men det verkar han inte begripa. Att han sen tappar skäret och drämmer in i sargen kan väl inte Niederbach rå för!
Kommentera