1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496352 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2545302

Sv: Apropå ingenting...
DJ Hemp: Jag syftade ju inte på hans expertkompetenser. Jag syftade på att han lever om otroligt mycket under matchen och samtidigt som kommentatorn pratar, typ som ”Oj oj oj” ”Wohooooo” och liknande…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan:

Där måste jag hålla med dig. Tänkte nu inte på att ”Wiken” faktiskt lever om en del under matcherna. Minus för det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Alltså, jag kanske är den enda som kommer sakna Mannberg. Trots att han var skadad i slutspelet så var han inne på väldigt få mål bakåt även om han matchades mot motståndarnas bästa kedjor. Dessutom en massa spel i fyra mot fem. Jag tycker att det snackades för lite om honom, men jag tycker att det var en unsung hero som var väldigt viktig (tillsammans med AP och Vela defensivt) hela slutspelet.

Mannberg var ingen offensiv pjäs som lyste med snygga mål eller pass, men han var sjukt bra på att hela tiden täcka upp för sina medspelare. Att alltid defensivt vara på rätt plats så att en sådan som Södergran kunde få fria tyglar.

Sedan läser man Sebbe Ohlssons kommentar i dagens allehanda:
Det sägs att den normalt ganska tystlåtne Daniel Mannberg höll ett brandtal inför match sju...

– Ja, det var han och Karlin (Mattias) som pratade inför hela gruppen och de pratade om att inte se det här som något jobbigt, utan istället känna att man ger allt och inte gå och vara rädd där ute på isen.
Kommentera