1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2567335

Sv: Silly season
Costanza: Det jag inte riktigt förstår här är att denna kille är 71a i poängligan i AHL, men vi ska ha han som en top 4a forward i vårt lag,, Nu går det inte att räkna såhär men jag gör det ändå, 14 lag i SHL, han ska då vara topp 56 i poängligan i SHL då vi tippas ligga längst ner.. Kan han prestera såpass mycket bättre när han ändå ska spela i en bättre liga också, större is osv? Sen att SHL är världens andraliga vet jag inte om jag håller med om men tycker att om detta ska vara sista länken i första kedjan så är vi garanterat på en 14e plats på slutet av säsongen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
JoakimE: Han har ett otroligt mycket bättre poängsnitt än de nordamerikaner vi har idag när de spelade där borta. Jag är inte alls på något sätt tveksam till den värvningen och jag litar fullt ut på Hinken att han har koll på läget.
Han lär göra ganska många poäng för Modo och kommer bidra med mycket tror jag. AHL är ingen dålig liga och gör man fler poäng där än många Svenskar som är i AHL så tror jag iaf att han inte kommer göra bort sig.
Kommentera

Sv: Silly season
JoakimE: Lite efter Alex Nylander, Malte Strömwall och Linus Carlsson. Dåliga lirare eller? Om nu Leivo var huvudspåret så är detta det bästa vi kan få. Inget är ju klart här heller.
Kommentera

Sv: Silly season
JoakimE: jag tycker han har fina siffror i AHL. 1 ppg senast 20/21 på 37 matcher. 31p på 39 i Grand Rapids förra säsongen. Lite skillnad mot vad Vigneault och Dickinson hade för siffror om man säger så..
Kommentera