1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2568909

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 230923 Borta
J F K:
Av det jag sett så tror jag O Regan hamnar i första, Niederbach är bra men inte redo för en första lina, och tycker att det är naturligt att fortsätta med Aagaard - JD - Woods. Så om alla är friska tror jag han hamnar på kant i 4. Antagligen har första tjing på de hål som uppstår i 1-2 linan, vilket innebär att han kommer få en hel del speltid i dessa formationer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 230923 Borta
Tarasov: Niederbach i fjärde känns fel. Ser hellre att man skickar Walli till fjärde och att Niederbach får spela med Woods och Big Dick, medan Aagaard får köra i tredje.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 230923 Borta
Tarasov:
Nej dom sätter inte Nieder i fjärde. Då ska han ha underpresterat i flera matcher.

Kan hända dom testar Oregano i första men jag tror han kommer hamna i andra då jag inte tycker andrakedjan visat upp sig speciellt mycket.

Karlin ändrar sälla på det som har fungerat. Vår förstakedja med Nieder och finnarna var klart bäst på försäsongen( jo det säger något) och dom två första matcherna har Nieder och rååmaa hittat varandra bra.

Bara titta på dom två första matcherna så har han tagit från andrakedjan.

Vi får se om några veckor vem som får rätt 😊
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 230923 Borta
Tarasov: Tycker Nieder var riktigt bra igår och förtjänar mycket förtroende gärna högt upp i hierarkin. Hans främsta tillgång tycker jag är spelsinnet och förmågan att skydda pucken vilket är punkter där han vida överstiger Aagaard som mer är sinnesbilden av en ettrig terrrier.
Tror dessutom Ohlsson - AP - Aagaard skulle kunna bli en riktigt jobbig kedja att möta.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 230923 Borta
Tarasov: Ärligt talat har inte ens förstakedjan utmärkt sig. Förvisso beroende på Rantas frånvaro, men Ruohomaa har inte varit så bra som under försäsongen heller. För att få igång honom behövs nog en bättre omgivning.
Låst ämne