1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2583871

Sv: Apropå ingenting...
Silly:
Och kanske även Fredric Claesson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Hamas bestialiska terrorattentat i Israel får IS, Hitler, Stalin och Putin att framstå som svärmorsdrömmar. Det börjar bli knepigt nu för etablissemanget som alltid har gullat med Palestina, men direkt har avhumaniserat de som ens har försökt sig på att nyansera kriget i Ukraina.

Det här är problemet med att gå så all-in. Vänstermedia vet mycket väl att Hamas är tusen gånger ondskefullare än Putin, men de kan ju inte gärna skriva om detta, så då låtsas man istället som att det regnar och skriver vare sig om Putin eller Hamas. Precis som att sprängdåd och gängskjutningar numera blir en "Just Nu"-notis, efter att man för några år sedan kunde skriva spaltmeter om att någon gammal tant hade fnyst åt ett svart man på tunnelbanan.

Släpp det här tramset med att stämpla alla KHL-spelare som ondskefulla psykopater. Vi har terroristsympatisörer som åker runt och viftar med Palestina-flaggor och skjuter upp fyrverkeriet efter att bilder på lemlästade kvinnor och barn har kablats ut. Annars blir vi tvungna att frysa ut alla som sympatiserar med Socialdemokraterna (som indirekt har samarbetat med terroristerna i många år). Var direkt pinsamt hur skitnödiga Skellefteås styrelse blev efter att de värvade Agostino. Släpp det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Otoligt vad tänd och spelsugen Ruohomaa ser ut på dagens träning. Dominant igen. Det här ska bli riktigt kul.
Kommentera