1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2590970

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
Hakning-Henrik:

Bästa formationen är vår allsvenska succévariant. De kanske skall petas uppåt ett snäpp, de har börjat växa in i det här.

Luleå är det klart bättre laget. man är täta och intensiva och deras sätt att komma in med fart in mot slottet helt oattackerad är endera imponerande, eller en stor svaghet hos oss. Kanske båda är sant.

Vi kan inte vinna alla matcher även om vi vill det. Vi är fortfarande ett lag under utveckling och spelarmaterialmässigt är vi där vi är. Att skeppa spelare, bänka spelare osv, som en del propagerar är en helt självförstörande strategi, dömd att misslyckas.

Vi måste göra det bästa vi kan med den trupp vi har, många av oss tillåter inte ens nyförvärv att komma in i det innan tålamodet tryter. Så varför värva?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
NuMo:
Du ska inte ta soffcoacher på allvar som det närmaste dom har varit hockey är från läktaren.
Dom har förmodligen aldrig haft träningsverk heller 😉
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 2023-10-28 Hemma
NuMo: Hinken måste ut på marknaden under november uppehållet och försöka hitta något son kan förstärka oss. Det håller inte att alla våra tilltänka toppar bara blir sämre och sämre. Måste ha en första kedja som levererar. Woods Dickinsson Agaard walli Vignault södergran gör det jättebra, men det räcker tyvärr inte Ruohmaa Rantaa och Orégan är floppar poängmässigt där har Hinken misslyckats rejält. För att lyckas med resterande. Men det är dom 3 som är köpta för producera och nu är dom som bäst våran 3e kedja som dom presterar kanske tom en 4e kedja. Nä det kostar att åka ur och det kommer kosta hålla sig kvar med.
Kommentera