1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2595070

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: De fick väldigt begränsat med speltid på det stora hela. Men Åhström, LP, Norlinder kom ju upp tidigt. Hugo Styf, Arvidsson och Wallinder till viss del också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB:

Förövrigt kändes det ju som att man stod och talade om den där "juniorsatsningen" och "grannens grabb" samma sekund som det stod klart att vi åkte ut.

Rätt eller fel, tiden i allsvenskan fick klubben på rätt köl igen och "grannens grabb" stod för GWG när vi tog oss upp i SHL.

Är faktiskt lite roligt att vissa bif-fans använder oss som skräckexempel och använder HV:s ettåriga sejour som något sorts riktmärke när man ser deras kräftgång i SHL efter återtåget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB: Arvidsson hade kunnat bli bra om han hade fått rätt chans. Hade fina kvalitéer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB:

Jo, absolut, minns bara att dom fick möjlighet att spela matcher som faktiskt betydde något. Men var nog bara en ren tillfällighet p.g.a. skador.

Känns dock som att norlinders karriär hade kunnat se ganska annorlunda ut om inte björn hade plockat upp honom i a-laget.

Har för mig att han uttryckte en viss förvåning om att ingen plockat upp honom tidigare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB: Sjukt, Andreas Johnson (riktigt bra) lämnar NHL och verkar skriva på för.. nej inte Frölunda utan långtidskontrakt med Skellefteå för brorsan spelar där!
Tänk om vi hade haft kvar JJ hos oss, då hade vi kanske fått AJ på köpet.. Suck.
Kommentera