1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2595439

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: skulle jag pistol mot huvudet behöva gissa modos shl-backar nästa säsong säger jag byström, brickley, runblad, näsen, bernhardt, noren, norlinder och valfri yngre spelare. möjligt att det blir en senior spelare till, känns som det kan dyka upp nån från ingenstans som vi inte tänkt på, får bobby välja så är det nån med skinn på näsan, en sån som får costanza att reagera

sellgren med kontrakt såklart, berglund tror jag inte har modo i sikte i det läget han är av sin karriär. känner samma sak för norlinder med en liten reservation för att han kanske vill hitta en miljö han känner till för att verkligen få ut nästa steg i honom så ett år eller två innan han siktar på tillbaka till nhl eller mycket pengar i schweiz?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Rundblad, Näsén och Brickley känns ju givna. Ludde Byström kan man nog inte tacka nej till heller. Egentligen vill jag ju behålla Rubins också. Bernhardt?

Just backarna är ett svårt pussel att lägga om vi lirar SHL nästa år. Tycker det överlag har varit bra, men måste ju ta ett steg till då.
Kommentera