1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2599199

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
eltifoso: Beep! Beep! Grattis själv!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
Såhär.. Jag säger inte att vi ska skeppa iväg Bernie någonstans. Jag har sagt det förr och säger det igen; är man en sådan bidragande faktor till att vi över huvud taget tog steget upp så har man ett ganska stort förtroendekapital. Självklart ska han få en rejäl chans att växa in i SHL och jag önskar inget hellre än att han får samma utväxling här.

..MED DET SAGT så finns det få saker som är så störigt att se som nonchalans och det såg vi gott om även förra säsongen. Då kunde jag ganska lätt vifta undan det med hänsyn till allt han producerade - men den här säsongen har han, frånsett inledande matcherna, inte hållit måttet alls. Då är det inte kul att samtidigt se honom glida istället för att åka in i dueller, och förlora kamp efter kamp. Hade inte Näsén steppat upp så mycket som han gjort hittills i år så hade Bernies statistik sett ännu värre ut.

Jag har full tillit för firma Karlin och om de bedömer att han ska spela så ska han spela. Jag stör mig bara, som supporter, på att vi saknar realistiska alternativ på hans position och att han därför inte kan bänkas även om han skulle förtjäna det.

Vad gäller KVÄLLENS insats så instämmer jag i att det inte var hans sämsta match.
Kommentera