1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2599382

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
Bad_Brett: jag tror att det ibland missas det faktum att jag, säkert du och alla andra som tycker han varit för dålig hittills, inte vill annat än att behöva äta upp våra ord, att han motbevisar oss och blir det han är hitköpt för att vara.

tycker det är intressant att jämföra roma med sam, som inte heller producerar just nu. sam är dock positiv i dom flesta matcher (med en liten dipp i slutet med södergran och walli) och är en av dom i laget med absolut bäst siffror, bara josh kedja som har bättre. detta stämmer också in med ögontestet där man ser sam i positiv bemärkelse oftare än roma.

gällande ranta (apropå ingenting) så har jag tänkt efter lite och där får jag nog säga att det är jag som har haft en felaktig bild av vad han är, det finns egentligen inget som pekar på att han skulle komma hit och producera, baserat på historik och vad personer som sett honom spela sa om honom. det jag skrev om honom i maj stämmer in väldigt bra. därmed inte sagt att han kan bli något annat med tid och förtroende, men här och nu så är han vad han är och det är egentligen helt enligt avisering.
Kommentera