1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492457 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2599475

Sv: Silly season
Trilske: Ja, båda Malmös mål är i princip puckar som man hoppas målvakten ska rädda, men som är så hårda och välplacerade att Lehtinen inte hann med. Är motståndarna en man mer så kommer såklart någon vara fri och här tog de oskymda avslut utan att det föregicks av ett pass (över centrallinjen eller motsvarande).

Det är bara att lyfta på hatten för de skotten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Möjligtvis att man skulle legat hårdare på t.ex Koukannen som är en duktig skytt. Ungefär som vi punktat Liss ibland.
Men då är det ju någon annan som får mer tid...

Det är ju det sorliga ned Näsén, dom behöver inte vara rädd för att han skjuter, set sker typ var 15e match (och då blir det mål) Så man kan ta den risken.
På tal om Näsén, galet vad snabbtänkt han är. Om man granskar honom ser man hur otroligt snabbtänkt han är i många situationer. Ett sjujäkla spelsinne.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Det jag inte begriper är varför det nästan bara är Aagaard som gör de här grötmålen. Känns som vi har ett gäng spelare som är starka framför kassen. Nog för att Aagaard har en näsa för målet, men tycker Vigneault, Walli, Södergran, AP eller Sampo borde kunna fiska upp någon retur eller styra in någon puck då och då?
Kommentera