1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492187 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2601413

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-11-23 Borta
Tarasov:

Tycker örebro var rätt iskalla fram till tredje, betydligt sämre än när vi mötte dom hemma. Det märks att dom är i en liten svacka men dom jobbar sig in i tredje och lär gå stärkta ur det.

Förstår inte riktigt hur dom sprang iväg skottmässigt i andra, tycker vi kontrollerar den likt första perioden bara synd på reduceringen i slutet annars hade det nog blivit tre pinnar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-11-23 Borta
Trilske: Ja, Örebro är bleka för att vara tippat topplag, så synd att vi inte håller 3-1 till tredje. Men deras klack är lika blek som laget , MoDo-klacken dominerade. Alltid kul att se Modoiter på bortastå. Trist att Timrå tappade, men vi är så bra nu, så vi behöver inga allmosor.

Dessutom första gången på länge jag inte saknade Oscar Nordin på straffarna
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-11-23 Borta
Trilske: Nu kanske Örebro iofs pressade bättre etc. Men tycker nog vi själva skapar oss problem i 3e. Som att vi fick lite soppatorsk (men ryckte upp oss efter 3-3)

Hur många gånger hade vi pucken utan att få ut den innan 3-3? Otroligt orejälet spel. Vann inga kamper och var konstant långt ifrån pucken. Och som sagt vann vi den så la vi en 1,5m miniflipp försök förbi 3st Örebroare.
Surt att tappa 1p men såklart skönt att vinna!
Hatar denna tabell dock som är så sjukt jämn. Vinner vi på lördag går vi förbi Skellefteå...
Kommentera