1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603568

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Gavelo: det är märkligt att det finns en liten klick skribenter i boken som har jätte problem med att det diskuteras "negativa" saker men sakfrågan bemöts aldrig utan det är istället "sluta gnäll" (med andra ord: detta får ni inte prata om för det tycker jag är jobbigt) och/eller att det hittas på saker som inte sagts. dom har nog missat poängen med ett diskussionsforum

precis som du skriver var det nästan oväntat balanserat, absoluta merparten är rörande överens om att skellefteå helt enkelt är bättre, och det som diskuterades var väl mest det totalt värdelösa box playet samt roma. och huruvida publiken var bra eller inte :)

det är ganska enkela premisser, antingen bemöter man och argumenterar emot eller så ignorerar man och går vidare med livet. exempelvis jag och Trilske håller inte med varandra alla gånger men där tycker jag att han(?) ofta bemöter mina inlägg med nån form av substans och det har jag inte problem med även om vi har olika åsikter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
BobbyG: Det är ju tyvärr en sådan kultur vi lever i. Väldigt många elitister anser sig sitta på facit och alla andra inspel förlöjligas, oavsett om det gäller ishockey, geopolitik, klimat, invandring, ekonomi eller brottsbekämpning.

Det finns inga gråzoner och görs inga försök att hitta en gemensam grund, utan världen delas upp i likasinnade och outbildade troll. Ofta är argumenten väldigt svävande som "alla som har spelat hockey vet att..." eller "10 000 forskare säger samma sak!". Det är "min pappa är bättre än din!"-retorik och samma taktik som mobbare använder sig av. Vi lever i ett samhälle som i årtionden har hejat på denna [brist på] argumentationsteknik, så till sist blir det väl betingat.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
BobbyG: Precis!
Charmen med detta forum är ju att många tycker olika, skulle vi alla tycka lika så ser jag ingen vits med denna sida längre.
Är väl lite samma med politik, så länge man kan hålla det rumsrent så är oliktänkande bra för diskussionen.

Fanns som sagt många positiva saker att ta med från matchen igår men en särskild spelare jag skulle vilja lyfta fram är Ranta som jag tycker lyft sig nära på 100% senaste 2 veckorna, han börjar se ut som den förväntade stjärna han är värvad för att vara, tror omplaceringen med ny center var precis vad han behövde.
Kommentera