1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603797

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Gavelo: Jag håller med, men alldeles för ofta är de negativa åsikterna behäftade med en massa "bänka hit" "bänka dit", såga hela spelsystemet, den gamla rör om i kedjorna, tränarna gör inget. Det pekas ut några syndabockar som får bära hundhuvudet när laget inte räcker till eller när andra laget bara gör en jävligt bra match.

Såhär i efterhand är tongångarna mer fokuserade på att SAIK var bättre, men en del hotheads kan inte behärska sig i vad de skriver i stridens hetta, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Hakning-Henrik:

Jo det verkar som att mattias persson har sällat sig till samma skara i allehanda, tyvärr är jag inte längre prenumerant så jag kan inte läsa vad MK svarade angående Ruohomaa.

Naturligtvis ska man kritisera ledande spelare som inte levererar däremot kan man ju fråga sig om det är rätt match att lyfta en sådan fråga eller om det är bättre att spara dom till en match som vi förväntas vinna där, ledande spelare, inte kommit upp i nivå...

Nu var ju samtliga rätt iskalla men nog tror jag en riktigt vass sniper hade kunnat förvalta Ruohomaas öppnande passning i första.
Kommentera