1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603810

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Trilske:

Nu baserar jag bara detta på hans tweet där han skriver att han ställt frågor om Ruohomaa till MK, så jag fantiserar ju fritt, men jag kan ju misstänka hur det låter...

Någon som vill bjuda på citat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Trilske: "Stjärncentern Mikael Ruohomaa fortsätter att leta efter formen efter skadan, mot Skellefteå var finländaren inne på två nya baklängesmål. Mattias Karlin hymlar inte om att han kräver mer av sin tilltänkta nyckelspelare.

– Han är inte där han vill vara, det är klart att det är tråkigt. Lite samma där, det gäller att försöka ta småbitar här och var och till slut kommer han att hitta nivån vi tror att han har i sig. Just nu är han inte riktigt på den nivån, men vår roll är att pusha honom till att nå den nivån, säger han."

Tror inte det är att Ruohomaa inte vill, kommer ihåg just innan han kom tillbaka från skadan var de en intervju med honom på mediakuben i arenan och det brann ju i ögonen på honom när han höll på säga hur boring det var att inte kunna spela och hur frustrerade det var. Flera har väl sagt att han kom tillbaka alldeles för tidigt. Och måste ju vara störande att inte leva upp till 1a-centerollen han själv och andra förväntat, mycket har ju hackat sen dess.
Kommentera