1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492379 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603852

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Sebastian Lilje: Hade vår ”första kedja” tillsammans med Ruohomaa levererat som förväntat så skulle vi vara topp 4 i ligan? Förstår liksom inte snacket med de här hypotetiska scenariona. Ranta och O’Regan har varit enorma besvikelser i mångas ögon för att de bara levererat 0,5PPG. Lyckligtvis så verkar de ha hittat något de senaste matcherna.

Våra ledare var ju tydliga med att de trodde på stora delar av vår allsvenska trupp, och med rätta. Jag har ju tjatat hål i huvudet på alla utomstående som kommit in här ända sen vi gick upp, att de underskattade hur bra våra gubbar faktiskt är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
KB: jag ser poängen faktiskt, josh kedja har levererat otroligt bra och det är inte sannolikt att dom kommer att producera på samma nivå varje match resten av säsongen, så det är verkligen viktigt att gänget som är hitköpta för att vara bäst också är bäst.

(bihang, mikkel snittar ett MÅL per match sista tio. inte en poäng, ett MÅL).

jag tycker som så många andra att ranta och oregano ser bättre ut med en bra center, så det finns hopp där åtminstone.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
KB: Så är det kanske, men nu pratar jag inte om Ranta eller Oregano utan Ruohomaa. Förstår inte hur man kan försvara honom när han ser ut som han gör, hade aldrig klarat av det om han hade varit i Brynäs. Blir ju lite mer vatten på kvarnen när leksingarna såg de tendenserna redan förra sässen
Kommentera