1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603877

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
BobbyG:

Är rätt kluven till att det kommer lossna för Ruohomaa med Södergran bredvid sig, känns som en rätt märkligt sammansatt kedja med spelare som blivit över när man satt ihop övriga.

Vad var det Lars sa om södergran igår? "gillar att hålla i pucken länge men är nog svår att spela med".

För Ruohomaa del hade det bästa nog varit att få återgå till försäsongskedjan alternativt att få spela med delar av andrakedjan (vilket är otänkbart just nu, såklart).

Men vi får se vad framtiden utvisar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Trilske: samtidigt om nu oregano och ranta spelar bättre med sam (tiden får utvisa men börjat lovande) så ser jag inte heller nån poäng att splittra den kedjan. den kedjan var fö enda spelarna i laget i lördags med positiv corsi om man vill lägga någon vikt vid det, finns bättre statistik tycker jag men svårtillgängligt för lekmän som oss

roma har helt enkelt inte "gjort sig förtjänt" av bättre kedjekamrater utan han får ta det som blir över. kan såklart påverka hans poängutfall, men det är så mycket annat som behöver tas i tag i först och jag tycker nog att man kan begära att han, som förstacenter, stjärnspelaren, ska kunna visa mycket mer tendenser till att ta tag i och påverka en match positivt än vad han hittills gjort även om jag har full respekt för att det är få spelare som kan styra matcher oberoende kedjekamrater.

niederbach bör spela med honom iallafall, det är väl den enda spelaren hittills där man ser han faktiskt är bättre med roma än utan, eller vad tycker ni? sen kan man leka med olika varianter på andra kanten, ejk, walli, ohlsson
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Trilske: Grundtanken med de nya kedjorna är väl Walli - Ruohomaa - Niederbach? Men Theodor startade som extra senast då han varit sjuk ett tag. Är försiktigt positiv till dem, så villig att se hur det utvecklar sig.

Men egentligen är jag personligen ganska less på vår tilltänkte förstecenter, men är inte heller särskilt sugen på att se honom hos någon konkurrent när det är så pass tight i tabellen.
Kommentera