1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2603971

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
BobbyG:

Nej med tanke på att han inte står speciellt högt i kurs så hade jag inte förväntat mig något större gehör på den punkten, dvs att bryta upp andra konstellationer för att få igång honom.

Men med tanke på hur benägen MK har varit att stuva om i kedjorna denna säsong så ser jag det inte heller som omöjligt att han skulle kunna paras ihop med delar av andrakedjan om dom, mot förmodan, skulle fortsätta se lika iskalla ut som de gjorde i lördags.

Även om det spontans känns som det ska rätt mycket till för att bryta upp den.

Men det beror nog helt på hur mycket sparkapital ledningen anser att det finns i Ruohomaa eller om man helt enkelt anser att man nått vägs ände genom att para ihop honom med det som, så att säga, blivit över efter att man har formerat ihop övriga tre linor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Trilske: Något man kan konstatera är ju att Södergran absolut inte ska spela högt upp i laget utan han passar bra i en fjärdekedja. Walli ska nog egentligen också vara i en fjärde men vi har inte den bredden tyvärr. Därför skulle det göra väldigt gott om vi fick in ytterligare spets under juluppehållet
Kommentera