1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2604002

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Gavelo: En annan anledning är väl att tempot går upp så mycket mer på match. Lirarna får mindre utrymme att göra eleganta saker på isen, eftersom det går så fort blir dom istället av med pucken direkt. När tempot går upp är det tydligt att Råma inte hänger med
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 23-11-25 Hemma
Sigge: En förmildrande omständighet är att han huvudsakligen har fått spela med spelare med relativt lågt hockey-IQ. Hans spelstil går ju till stor del ut på att dra på sig mycket bevakning och sedan slå en öppnande passning. När medspelarna då inte åker där han förväntar sig, tvingas han hålla i pucken alldeles för länge, alternativt slå en dålig passning.

Problemet är att de spelare han borde spela med, alla huserar i den enda kedjan som inte bör splittras. Annars kan jag tänka mig att han skulle ha fungerat bra ihop med Aagaard. Något i stil med:

Aagaard - Rååma - Niederbach
Walli - Big Dick - Woods
Oregano - Big Sam - Rambo Santa
Södergran - AP - Ohlsson

Det är ingenting förändring jag spontant skulle rekommendera, men jag tror Rååma behöver spela med någon som oftast är på rätt plats för att det ska fungera. Tänk Skröder - Sundström - högerskytt.
Kommentera