1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500274 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2622267

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
KB: Håller med om mycket, men likväl måste vi komma ihåg att spelare som Rååma och Oregano värvades in eftersom våra allsvenska spelare inte ansågs hålla måttet. Vi pratar om spelare som ska ligga i toppen av den interna poängligan och som bör snitta uppemot en poäng per match. De är värvade för att hålla absoluta toppklass i SHL, inte vara breddspelare som kan täcka upp när det inte fungerar för Woods och gänget. I den bemärkelsen är de - återigen, I DAGSLÄGET - totala fiakson.

OEEK var en korkad värvning. Eltonius hade gjort det lika bra och vi hade sparat massa pengar på kuppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Bad_Brett:

Kan ju tycka att Hinken tänkte helt rätt angående Rååma. Vi behävde en förstacenter och han hittade en meriterad sådan med massor av erfarenhet som har varit i SHL ett par säsonger och kan ligan, ingen spelare som behöver köras in i svensk hockey och SHL.

Tyvärr har väl utfallet inte blivit det man hoppades på från någon sida. Rååma kom in i det helt fel från starten med avstängningar och skador och fick inte utdelning poängmässigt som är så viktigt för en spelare som ska producera.

Kan man uppgradera på denna position och släppa Rååma så visst gör det, men då ska det finnas något ledigt som gör oss mycket bättre och ingen chansning som behöver 10-15 matcher för att komma in i SHL, eller någon namnkunnig spelare som vilat hela hösten och ska ta ett kontrakt för avslutande 3-4 månader.

Annars ha kvar honom och hoppas på att han gör sina 10 bästa matcher i slutet av säsongen.
Kommentera