1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500352 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2622499

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Tarasov: Jag är mest orolig för att Bernhardt känner att det är dags att testa något nytt. Skulle gärna se en förlängning på 2-3 år där. Det _kommer_ lossna för honom och jag hoppas verkligen att han spelar i MoDo när det väl gör det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Bad_Brett: Han har ju sagt att han älskar klubben och vi är ju de enda som verkligen gett honom chansen och trott på honom. Var ska han gå där han får spela mest trots att han spelar sämst stundtals?

Jag är mer orolig för att Hinken känner att det är dags att gå vidare.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Bad_Brett: Jag är osäker mist sagt.
Berna har i alla år levt på att spela med väldigt små marginaler, i allsvenskan går det ganska ofta bra men vi alla minns även tillbaka på alla dessa misstag som Berna och Näsen stod för och att dom även fick ganska stor kritik för och som i slutändan fick Karlin att gå ut påpekade att deras uppsida ändå överväger deras misstag och att dom därför fortsatt kommer att spela ihop.

I Shl är spelarna skickligare och snabbare, små marginaler är svårspelat och man drar inte motståndare på offensiv bli lika enkelt, kan Berna spela enklare och med större marginaler och ändå vara en nyckelpjäs eller kommer han då falla bort och bli en back han egentligen inte är?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 23-12-30
Bad_Brett:
Ja det är fullt möjligt. Tycker han är riktigt bra men det har inte lossnat poängmässigt, därav kritiken.
Kommentera