1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502176 inlägg · 4096 ämnen

Inlägg #2624085

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-01-04 Borta
Nucky: Jag är helt enkelt mer positiv efter gårdagen. Om man bortser från raset i andra så tycker jag att kedjorna fungerade bättre totalt sett än tidigare under säsongen. Förstakedjan är helt klart väldigt intressant när Ranta "slipper" Ruohomaa som drar ned tempot och kan använda speedkulan Hutsko. Vigneault får köra in sin tunga checkingline. HA-expressen med Gardy och hans nordamerikanske polare fortsätter sin succésäsong och sedan får Ruohomaa och Niederbach spela sitt spel med tempoväxlingar, mer finess och mindre fart, samtidigt som de kompletteras av Ohlsson som får ta ett lite extra ansvar för att släppa loss de andra två.

Det kan fungera, även om jag fortsättningsvis är tveksam till att O'Regan verkligen är så bra defensivt att det håller ända in i kaklet.
Det är inte så jag skulle satt ihop kedjorna, men fungerar det är det bara att lyfta på hatten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-01-04 Borta
J F K: jag håller med, frågan jag ställer mig om det såg bättre ut pga att det är bättre eller pga att luleå var otroligt dåliga? handen på hjärtat, matchen hade kunnat sluta 6-0 till modo, det slängs ofta runt lite slentrian att lag ger bort matcher men igår var det verkligen så, luleå skulle inte ens varit nära poäng. 13 skott på hemmaplan... det var verkligen otroligt dåligt och ett direkt resultat av modos slarv snarare än en bra insats av hemmalaget

modo ska inte be om ursäkt för segern för det, dom kan bara påverka sig själva och det skadar antagligen inte att rundis och roma fick göra poäng och få lite självförtroende. romas första mål är med en hel del tur men jag gillar hur han verkligen körde in pucken i mål, visar på att det finns lite brinn i den gamla kroppen iallafall
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Luleå HF 24-01-04 Borta
J F K: O'Regan är ringrostig. 16% i tekningar igår är ju rätt dåligt, men jag har tålamod med killen. Annars kul att se Näsan & Bernie ligga på +22 min speltid. De får verkligen förtroende.
Kommentera