1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2655652

Sv: Silly season
Ser att MK har uttalat sig om niederbachs avstängning, någon som vill bjuda på citat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trilske: Han är inne på samma spår som Hinken att det är bedrövlig bedömning samt att svensk hockey måste ha fler infallsvinklar än att isolera händelser.

Han tar Sampo som exempel och menar att man måste skydda sig som mottagare. Karlin menar även att han drillar sina spelare varje dag att åka in på kropp i sådana lägen och att han blivit rejält irriterad på Theo om han inte försökt stoppa Rindell i det där läget.

Typ så.
Kommentera

Sv: Silly season
Trilske: Är väl kanske inget nytt eller banbrytande där, spinner vidare på samma spår som övriga hockeysverige redan varit inne på.

"– Det får inte gå till så här. Vi måste sätta mer press på den spelaren som får tacklingen. Vi i svensk hockey måste fokusera bredare och inte bara titta på tacklingen."

Lyfter fram situationen med Sampo precis innan och om han hade krupit ihop på samma sätt så hade Sampo haft en hjärnskakning och Didrik Strömberg en avstängning istället.

Förtydligar också situationen med Jacobsson, han är för nuvarande skriven hos Västervik och kan komma igång och spela där men han tränar fortfarande med MoDo tills vidare. Man avvaktar i och med att han bara kan gå tillbaka en gång och permanent nu efter fönstret har stängt. Det ser bättre och bättre ut efter skadan.

"Så han är Västerviks spelare just nu, men tränar med er?

– Exakt. Men skulle han spela med oss framöver är han Modos spelare resten av säsongen. Han kan spela med Västervik nu, men den dagen vi tar över honom är han fast hos oss, därför avvaktar vi nu beroende på hur vår trupp ser ut."
Kommentera

Sv: Silly season
Trilske: – Det får inte gå till så här. Vi måste sätta mer press på den spelaren som får tacklingen. Vi i svensk hockey måste fokusera bredare och inte bara titta på tacklingen.

– Du har ett väldigt bra exempel strax innan på Sampo (Ranta). Om Sampo hade krupit ihop så hade Sampo fått hjärnskakning och Didrik (Strömberg) fått en avstängning. Vi måste analysera skiten, det ska vara känslor och närkamper.

– Jag hade blivit förbannad på Theodor om han inte klivit dit. Då hade motståndaren åkt rakt fram med puckjäveln. ...

Det är tre citat. Mer får man nog inte citera och om man ska kommentera det så är det väl helt i linje med vad vi på forumet försökt förklara för TIKarna.
Kommentera