Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-02-23 Borta
robban85:

Tror det var riktat mot oss som var mer inne på att skicka tillbaka Theo Jacobsson till Västervik efter ett kortare gästspel i december där han var en tydlig injektion.

Man var inne på att han skulle tillföra minst lika mycket som Ruohomaa och t.o.m. Ranta (inte åldrats jätteväl).

Men jag tycker ledningen återigen visar att man gör rätt avvägningar som istället har valt att plocka in honom vid behov.

Jag är t.e.x. rätt glad att Theo fick vara i Västervik under januari månad när inget stämde för oss.

Sättet vi har valt att matcha honom på nu har, åtminstone, haft mycket god effekt på theo och laget.

Trilske: Några personlig tankar om matchen igår.
En stirrig första period där Lhc var väldigt mycket bättre och utan Lassi i kassen så hade matchen varit förlorad redan där.
Andra perioden är mycket bättre sett med Modo ögon, smartare avvägningar och forecheck störde Lhc mer i speluppbygganden vilket helt klart jämnade ut spelet
överlag, Lhc ägde fortfarande mittzonen men Modo fick längre anfall och tog över taktpinnen offensivt och nu var det Högbergs tur att stå på huvudet.
3e perren blev något jämnare och båda målvakterna var snudd på omutbara långa stunder, slutresultatet 2-2 kändes ändå som rättvist över hela matchen.

+ Jacobsson kommer in och spelar Moget, tar ansvar defensivt och skapar chanser offensivt, några kilon till på honom så kommer han bli riktig bra i Shl.
+ Rundblad, spelar ibland lite för ”snällt” men har växt enormt, städat bort nästan alla enkla misstag och leder äntligen laget.