1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2663287

Sv: Silly season
duk4S:

Brickley är svår, jag hör till skaran som inte tycker han är så dålig som kritiken han får.

Visst han har djupa dalar och slarvar men är ändå en gedigen back och i sina bästa stunder håller han en hög nivå. Men är tyvärr ojämn i matcher och mellan matcher.

Anledningen jag ser till att släppa honom är mer att vi inte har plats om vi ska vässa laget defensivt. När vi förlängde med Berg som är den brickley konkurrerar med samt förlängde med Bernhardt så ser jag ingen riktig plats för honom ifall vi ska bli bättre defensivt nästa år. Då måste vi ha platser öppna för nya spelare och då är Brickley den som offras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: jag undrar om inte blichfeld i växjö blir aktuell för modo ändå. tror inte han är så bra men är väl den typen av spelare modo behöver "chansa" på för att ha råd med dyrare spelare. hans agentur har en del spelare i modo: olle, rundblad, theo, op, sebbe, mikkel, så det känns som att det finns en bra relation med hinken.

vet inte hur hans relation är med mikkel men dom är från samma stad och har såklart spelat i landslaget samtidigt, så kanske också väger till modos fördel om relationen är god

han skulle kunna vara avslutaren i en kedja med riley och sam exempelvis. han är säkert inte billig men borde inte kosta skjortan heller
Kommentera